Leren floreren!

Ontwikkelen en leren binnen uw organisatie. Flexibilisering van opleiden en maatwerk zijn belangrijk in het kader van een leven lang leren. Vanuit mijn bedrijf Dinjens Advies werk ik, Fleur Dinjens (1971) als zelfstandige en ondersteun ik onderwijsinstellingen, branches en organisaties bij het vormgeven van hun opleidingen en ontwikkeltrajecten. Wellicht binnenkort ook voor uw instelling of bedrijf! Ik heb twintig jaar ervaring als adviseur op het gebied van leren, ontwikkelen en verzilveren van competenties. Ik nodig u uit contact op te nemen als ik iets voor u kan betekenen.

Twitter

Wie

De juiste man of vrouw op de juiste plek. Vanuit die visie behaalt Fleur Dinjens, oprichtster en eigenaar van DINJENS Advies, de beste resultaten voor zowel het individu als het bedrijf. Ze heeft een passie voor de professionele en persoonlijke groei van mensen. Een goed passende werkplek speelt daarbij een belangrijke rol. Fleur Dinjens gaat niet voor snel gewin, maar heeft duurzaamheid van interventies hoog in het vaandel.

Erkenning, herkenning en
ontwikkeling van talenten

Fleur Dinjens beschikt over twintig jaar ervaring  als adviseur op het gebied van leren en ontwikkelen voor verschillende nationale en internationale bedrijven, (semi-)overheden, onderwijsinstellingen en kenniscentra. Ze begon als maatschappelijk werker en behaalde haar drs-titel in de Sociologie. Meer weten? Bekijk haar complete cv of ga naar haar LinkedIn.

DINJENS Advies tilt uw organisatie
naar een hoger plan

DINJENS Advies staat voor maatwerk en Fleur Dinjens is een professional die meedenkt met haar opdrachtgever. Zij beschikt over een breed netwerk van professionals uit verschillende disciplines met wie ze kan samenwerken zodat dat u snel de juiste expertise in huis heeft. DINJENS Advies is u graag van dienst. Daarbij is vooral duurzaamheid van strategieën en oplossingen  van belang en op die manier staat zij voor goede resultaten!

Be Sociable, Share!